2017 - II ACTE
Obeses
VERDAGUER, ombres i maduixes
23/09/2017 21:00 h
Preus: 17,00 € anticipada, 20,00 € a taquilla des d'una hora abans
Espai: Teatre
DESCOMPTES
   Carnet Jove, TR3SC, Jubilats, Menors de 14 anys   
   Espectacle en abonament
Espectacle en abonament

Direcció: Antoni Font-Mir i Pep Paré

Direcció musical: Arnau Tordera I

Músics: Arnau Burdó (Obeses), teclats; Jaume Coll Mariné (Obeses), baix elèctric; Maiol Montané (Obeses), bateria; Jordi Matas, piano;  Guillem Plana, guitarres

Intèrprets i cantants: Arnau Tordera I, Ferran Frauca, Xuel Díaz, Miquel Malirach, Ernest Garrido, Laia Alsina, Xevi Freixa, Laura Pau, Maria Cirici i Robert Puig

 

La proposta més atrevida del gènere més complet. Una experiència en la qual música, història i escena esdevenen una sola cosa.

L’obra, basada en proses autobiogràfiques i poemes de Verdaguer, construeix un fil argumental que acara un Verdaguer jove i terrenal amb un Verdaguer vell, savi i desenganyat. El llavi de maduixa de la Roser és la vida, i la missió d’una obra magna també és la vida. I encara és vida una infantesa natural, i els companys d’espellofada i tot allò que floreix en el nostre paradís iniciàtic. Però a l’altra banda del mirall hi ha les ombres, la tensió entre el triomf i la catàstrofe, tensions vitals difícilment solubles que es debaten entre el Jo i el Tot.

Un home sempre en tensió és l’arrel de la paraula i de la música d’aquesta obra que ens remetrà als nostres propis dubtes. L’espectador es podrà submergir en un oceà orgànic que nua arts i ànimes per presentar-nos un Verdaguer encara nou.

Durada: 1h 45min

Amb el suport de: Amb la col·laboració de: Patrocinen el teatre Cirvianum:
Ajuntament de Torelló
Diputació de Barcelona.
Generalitat de Catalunya. Departament de cultura.
Ràdio Ona
Axilone

Patronat Municipal del Teatre Cirvianum Pl. Nova,10 - 08570 Torelló NIF P5828501F
Avís legal | Crèdits