2017 - II ACTE
Xarxa Torelló
EL GEPERUT DE NOTREDAME
30/09/2017 21:00 h
06/10/2017 21:00 h
Preus: 7,50 € anticipada, 9,00 € a taquilla des d'una hora abans
Espai: Teatre

Tant el teatre Cirvianum, com el grup Xarxa de Torelló vam decidir SUSPENDRE la sessió de diumenge 1 d’octubre, per solidaritat i en refús de la repressió que va patir el nostre país.

S'ha obert aquesta nova sessió pel divendres 6 d'octubre, a les 9 del vespre. Les entrades comprades per la sessió de diumenge són vàlides per a aquesta nova de divendres 26, en cas que no vulgueu o no pugueu venir, ens ho feu saber i retornarem els diners.

 

Una adaptació de la novel·la de l'escriptor francès Victor Hugo, que combina el teatre, la dansa i la música.

Una història d'amor entre uns personatges molt diferents i, alhora, la reflexió sobre una de les realitats humanes més crítiques del present: l'èxode de milions de persones arran dels conflictes.

En aquest moment el món ha assolit la màxima xifra de desplaçats i refugiats des de la segona guerra mundial: gairebé 56 milions de persones. L'èxode actual més massiu és el sirià amb més de sis milions de persones fora de casa seva.

En aquesta nova adaptació de l’obra, el grup Xarxa de Torelló vol que el públic hi trobi intriga, humor i valors humans per a la convivència: el respecte a les diferències entre les persones, la justícia, la bondat, la recerca de la veritat i de la identitat de les persones, el compromís amb la societat i la passió pel teatre, la dansa i la música.

Durada: 90 min


Espectacle programat en conveni amb Xarxa de Torelló

Amb el suport de: Amb la col·laboració de: Patrocinen el teatre Cirvianum:
Ajuntament de Torelló
Diputació de Barcelona.
Generalitat de Catalunya. Departament de cultura.
Ràdio Ona
Axilone

Patronat Municipal del Teatre Cirvianum Pl. Nova,10 - 08570 Torelló NIF P5828501F
Avís legal | Crèdits