FEM I FAREM
VISITA'NS!
30/11/2017

El dissabte 16 de desembre, el Teatre Cirvianum, a través del programa "Escola de l'Espectador" organitza una visita a l'equipament, per tal que tots aquells que ho vulgueu pugueu conèxier tots els racons del teatre.

Què passa darrera el teló just abans de l'espectacle? On es preparen els artistes? Quina és la feina dels tècnics? I la dels programadors? Com es decideix quins espectacles es porten al Cirvianum?

A totes aquestes, i moltes més preguntes, trobareu la resposta el dissabte 16 de desembre.  

Per participar només cal que envieu un correu electrònic a l'adreça escolaespectador@gmail.com, i si teniu cap dubte ens podeu trucar el 938 595 506 (matins).

VINE A CONÈIXER-NOS! TALLER D'ESCRIPTURA TEATRAL
24/11/2017

Una nova acció de l'Escola de l'espectador tindrà lloc el dissabte 2 de desembre, a la biblioteca del barri de Montserrat.

En consonància amb l'obra Fairfly, el seu autor, Joan Yago, ens oferirà el mateix dissabte al matí, d'11 a 13h, un taller d'escriptura creativa enfocada al fet teatral. Una oportunitat per conèixer i experimentar el procés de creació d'una escena per a teatre. 

El taller està adreçat a qualsevol persona, a partir de 16 anys, amb o sense experiència, que senti curiositat pel teatre. La participació al taller, que és gratuït, implica l'assistència a l'espectacle Fairfly del mateix dissabte al vespre.

Podeu inscriure-us al taller a través del correu electrònic escolaespectador@gmail.com També podeu trucar al telèfon 938595506 (matins).

No oblideu portar paper i bolígraf!TALLER DE MARIONETES I BERENAR-COL·LOQUI
30/10/2017

El diumenge 5 de novembre, coincidint amb l'espectacle Mobil, l'ESCOLA DE L'ESPECTADOR fa la seva tercera acció de la temporada:

A les 4 de la tarda, al foyer del teatre, es farà un taller de creació i manipulació de marionetes, en el qual es construirà un senzill titella i s'aprendrà a moure'l per donar-li vida. Cal tenir 7 anys o més per participar al taller, que serà gratuït i de places limitades. És important fer la inscripció al correu electrònic escolaespectador@gmail.com. Per a més informació podeu trucar al telèfon 938 595 506 (matins).

El mateix dia, al acabar l'espectacle, tindrà lloc un Berenar-col·loqui amb l'intèrpret de Mobil, per a totes aquelles persones amb curiositat que vulguin preguntar i saber més sobre l'espectacle. 

Us hi animeu? Escola de l'espectador amb "Els tres aniversaris"
04/10/2017
Aquest diumenge tindrà lloc la segona activitat del programa Escola de l'espectador. Serà un col·loqui amb la companyia de l'obra "Els tres aniversaris" i es realitzarà un cop fianlitzada la funció, per a tots els assistents.

ESCOLA DE L'ESPECTADOR. La novetat d'aquesta temporada.
19/09/2017
Escola de l’espectador és el nou programa que el Cirvianum estrena aquesta temporada i que neix amb la voluntat d’apropar el teatre a tothom.
Volem que els espectadors pugueu veure i viure, de primera mà, tot el que passa abans, durant i després dels espectacles. És per això, que et proposem, aquest quadrimestre, fins a 5 activitats, totes gratuïtes:
 
Dissabte 23 de setembre
VERDAGUER OMBRES I MADUIXES.
Col·loqui amb la companyia al acabar la funció.
 
Diumenge 8 d'octubre 
ELS TRES ANIVERSARIS.
Col·loqui amb la companyia al acabar la funció.
 
Diumenge 5 de novembre
MOBIL.  
A les 4 de la tarda, taller de creació i manipulació de marionetes.
A l'acabar la funció, berenar i col·loqui amb la companyia.
 
Dissabte 2 de desembre
FAIRFLY
A les 11 del matí, taller d'escriptura amb l'autor Joan Yago.
A l'acabar la funció, col·loqui amb la companyia.
 
Dissabte 16 de desembre
ESMORZAR AL TEATRE
A les 11 del matí, esmorzar amb els responsables de programació del teatre i tot seguit visita guiada al Teatre Cirvianum per conèixer tots els racons i el seu funcionament.
 
 
Nosaltres ja ho tenim tot a punt; només hi faltes tu.
Fem del TEATRE CIRVIANUM,
el teatre de TOTS.
  


TALLERS DE TEATRE PER A INFANTS I JOVES. CURS 2017-18
01/09/2017

Ja es poden fer les inscripcions pels TALLERS DE TEATRE DEL CURS 2017-18

Inici el 6 d'octubre.   

Ho trobareu a l'apartat CURSOS i TALLERS d'aquesta mateixa pàgina web.  

Els tallers seran els divendres tarda-vespre depenent de l'edat i grup

De 6 a 8 anys

De 8 a 10 anys

De 10 a 12 anys

De 12 a 14 anys

de 14 a 16 anys

de + de 16 anys

 

Organitzen. Grup Xarxa de Torelló i Teatre CirvianumSOTA TERĄPIA per Festa Major
28/07/2017

Diumenge 30 de juliol, a les 6 de la tarda

 Torelló està de Festa Major i, com ja és habitual per l'ocasió, el Teatre Cirvianum obra les portes al públic per contribuir a la Festa. Enguany l'espectacle escollit és SOTA TERÀPIA, una comèdia que aprofundeix sobre l'univers de la parella i que transcorre a la sala d'espera d'una consulta terapèutica. 

"Un text intel·ligent i hàbil, amb moments divertidíssims i tensió creixent, un espectacle que us atraparà des de l'inici fins al final. Una comèdia brillant que no dóna treva!"

No esperis a última hora, compra ja les teves entrades i beneficia't del descompte.

 Ja a la venda les entrades de la segona temporada
10/07/2017

Ja són a la venda les entrades pels espectacles de la segona temporada d'aquest 2017 (setembre-desembre), que acull una gran varietat de disciplines (teatre, música tradicional, moderna i clàssica, teatre musical, teatre d'objectes, circ, titelles, dansa, noves tecnologies, cinema, etc.), per explicar-nos la història o històries divertides, aventures, contes, la vida i la màgia.

Consulta a la web tots els espectacles i fes ja la compra de les entrades d'aquells que t'interessin. No oblidis que disposes dels abonaments perquè et surti més a compte venir al teatre:

30% de descompte per la compra de 3 a 5 espectacles. 

40% de descompte per la compra de 6 a 9 espectacles.

50% de descompte per la compra de 9 a 13 espectacles. 

  1  2  3...   »   

Amb el suport de: Amb la col·laboració de: Patrocinen el teatre Cirvianum:
Ajuntament de Torelló
Diputació de Barcelona.
Generalitat de Catalunya. Departament de cultura.
Rądio Ona
Axilone

Patronat Municipal del Teatre Cirvianum Pl. Nova,10 - 08570 Torelló NIF P5828501F
Avķs legal | Crčdits