ESPAI CREATIU
Festus
FESTUS, festival jove d’arts al carrer arriba a la seva tretzena edició. Durant els dies 8, 9 i 10 de juliol els carrer de Torelló (Osona) es tornaran a omplir de música, arts escèniques i audiovisuals.

El FESTUS sorgeix del Patronat del teatre Cirvianum de Torelló i de les regidories de joventut i cultura de l’ajuntament de Torelló, amb l’objectiu de donar a conèixer activitats d’arts escèniques, musicals, visuals i plàstiques que no tenen accés als canals de difusió habitual i, amb la voluntat d’obrir les arts a nous públics. El Patronat és l’encarregat de portar a terme la programació estable durant tot l’any i ens proposa un festival a principi d’estiu, coincidint amb cap de setmana i on el teatre, la música, la dansa, les arts plàstiques, el circ, els curtmetratges, etc. Són els protagonistes en els carrers, places i jardins del poble. Totes les actuacions són gratuïtes i es vol aconseguir que gent poc acostumada al consum de productes culturals descobreixin que hi ha una alternativa a les propostes lúdico-festives a les que estan acostumats.

El Festus vol abarcar totes les formes d’expressió artística contemporània que impliquen un trencament amb la rutina urbana del dia a dia de pobles i ciutats, i programar aquelles curiositats del món de l’espectacle que proposen una relació especial, diferent i íntima d’interacció amb el públic.

Amb el suport de: Amb la col·laboració de: Patrocinen el teatre Cirvianum:
Ajuntament de Torelló
Diputació de Barcelona.
Generalitat de Catalunya. Departament de cultura.
Ràdio Ona
Axilone

Patronat Municipal del Teatre Cirvianum Pl. Nova,10 - 08570 Torelló NIF P5828501F
Avís legal | Crèdits