ESPAI CREATIU
Suport a la creació i a la producció d'arts escèniques i visuals

El Patronat Municipal del teatre Cirvianum vol promoure, estimular i difondre la creació artística al poble de Torelló i a la comarca d’Osona en general, en les disciplines d’arts escèniques i visuals. És per això que l'any 2007 va corganitzar la primera edició de la convocatòria de suports a la creació i a la producció de els arts escèniques i visuals, amb una dotació econòmica màxima de 6.000 euros.

La idea és donar suport i fomentar l’aparició, el desenvolupament i la consolidació de projectes artístics i creatius a Torelló i Osona, especialment els  joves creadors emergents, els projectes de caire contemporani i  innovador, els de caire pluridisciplinar i els que impliquin en el projecte diferents agents creatius, donant suport econòmic a la producció del projecte.

Els suports van destinats a persones i/o col•lectius dels quals un mínim del 50% de les persones que participin en el projecte estiguin vinculades a Torelló o a la comarca d’Osona (haver-hi nascut, residir-hi o desenvolupar-hi l’activitat artística).

Pel que fa a la tipologia de les propostes, hi tenen cabuda qualsevol activitat d’arts escèniques i visuals en viu i en directe, pensada per a sala, carrer o altres espais i destinada a qualsevol tipus de públic; bé sigui teatre, circ, música, dansa, projectes en nous formats (electrònics, digitals...), projectes artístics pluridisciplinars, intervencions, performances, happenings... D’altra bana, es prioritzaran els projectes de joves creadors, els que tinguin en compte la creació de nous públics i/o de públic jove, els que potenciïn la interculturalitat, els que tinguin voluntat de professionalització, i els de projecció supracomarcal.

De les dues edicions d'aquesta convocatòria se'n han beneficiat 4 projectes

I CONVOCATÒRIA
“TERMINAL” de Insomni, associació cultural pel foment audiovisual
“LA MILLOR DEFENSA PER UN BON ATAC ÉS ESTAR PREPARAT” de Iñaki Álvarez i Job Ramos.

II CONVOCATÒRIA
“Manuel+Mercedes+Manlleu & karaoke Barcelona Filla de Puta” (MMM + KBFP) proposat per Ramon Villegas Guix
“MÀNIMA” proposat per Roser Puigdevall MiralpeixAmb el suport de: Amb la col·laboració de: Patrocinen el teatre Cirvianum:
Ajuntament de Torelló
Diputació de Barcelona.
Generalitat de Catalunya. Departament de cultura.
Ràdio Ona
Axilone

Patronat Municipal del Teatre Cirvianum Pl. Nova,10 - 08570 Torelló NIF P5828501F
Avís legal | Crèdits