IN THE END

Grup Xarxa Torelló


En escena el 30 d'octubre

L’assetjament escolar és un tipus de violència que emergeix i es manté en el si d’un grup. Aquest tipus d'assetjament també s’anomena «Bullying». L’agressor realitza una acció negativa repetida en el temps amb la intenció de fer mal, exercint el seu poder físic, psicològic o social, metre la víctima es troba aïllada i indefensa davant una situació que es repeteix en el temps i que és mantinguda en silenci pels espectadors.

La història que us explicarem, a través del teatre i la dansa, és la història de desenes de nois i noies que avui, ara, són sotmesos al mateix calvari que el protagonista. És la història de la intolerància, la por, l’estupidesa i el silenci.

Intèrprets: Martina Merino, Roger Barniol, Irene Ricart, Marc Puig, Duna Montero, Pau Sadurní, Ingrid Soler, Roger Diego, Sina Aumatell, Emma Freixa i Mireia Caballeria,

Ballarines: Martina Barniol, Raquel Fernández, Aran Ordeig, Anna Forcada, Marta Sala, Jana Masferrer, Aina Vaqué, Megalí Comas, Martina Rodríguez, Aina Pujol, Bruna Gonzàlez i Sara Sarria.

Músic: Artur Surinyach
Coreografies: Mireia Cervera
Vestuari: Ma Àngels Pladavall
Il·luminació: Adrià Sala
Imatges: Alícia
Escenografia: Jordi Surinyach
Direcció: Jordi Torres