Venda d'entrades

 

La venda d'entrades dels espectacles del Teatre Cirvianum es fa mitjançant els següents sistemes:

  • Per Internet

Venda d’entrades anticipades numerades a través d'aquest web, sense comissions. Rebreu les entrades al vostre correu electrònic i podreu accedir directament a la sala sense passar per taquilla, mostrant les entrades al personal de control d'accés, bé impreses o directament a través del telèfon mòbil. En el cas que us hàgiu aplicat algun descompte haureu de passar per taquilla per validar-ho. 

Si teniu qualsevol problema amb la impressió de les entrades o del comprovant de compra podeu passar per la taquilla del teatre, enviar-nos un correu electrònic a cirvianum@ajtorello.cat o trucar-nos al 938 595 506 (matins de dilluns a divendres).

  • Venda a taquilla

Des d'una hora abans de l'inici de l'espectacle, sempre i quan les entrades no s'hagin exhaurit.

  • Per telèfon o bé correu electrònic

Només per a venda d'entrades per a persones amb mobilitat reduïda i per a grups, al 938 595 506 o cirvianum@ajtorello.cat 

 

Descomptes

La venda d'entrades d'alguns espectacles contempla l'aplicació de descomptes sobre el preu d'entrada (el preu de taquilla). Els descomptes que es poden aplicar s'especifiquen en el moment de la compra per a cada espectacle.

Tipologia de descomptes: entrada anticipada, jubilats, Carnet Jove, menors de 18 anys, família nombrosa, carnet Tr3sCEscena 25, carnet UVic*, carnet alumne CPNL (Torelló)* i carnet VxL*.

També comptem amb descomptes per a grups >15 i >25 persones. Per a aquest tipus de descomptes cal posar-se en contacte a través del correu electrònic cirvianum@ajtorello.cat

Si els descomptes s'han aplicat en la compra per Internet, caldrà validar l'entrada a taquilla.

* Només aplicable a taquilla.

 **Els infants han d'adquirir l'entrada, amb el descompte corresponent, a partir dels 2 anys. Els menors de 2 anys tenen l'entrada lliure i ocuparan el mateix seient que l'acompanyant. 

 

Incidències amb la compra d'entrades

Per qualsevol incidència en la compra d'entrades dirigir-vos a: cirvianum@ajtorello.cat (NO ATENEM AL TELÈFON en caps de setmana i festius)