MEN IN SWING

10è aniversari


En escena el 05 de maig

El grup s’amplia fins a assolir una big band, que és la màxima expressió de la centenària sonoritat del jazz, per celebrar la joia de viure

Men in swing és una història d’amor declarada per un conjunt de músics cap a un gènere musical popular que comparteix energia, dinamisme i improvisació amb el ball que l’acompanya, ja sigui el claqué o el lindy-hop.

La formació enguany compleix 10 anys de vida, els quals ens han portat arreu del país i, en ocasions, també fora. Ens agrada de nosaltres la seriositat en què ens prenem aquest divertimento, una posada en escena impecable i elegant i un fil conductor al llarg de tot l’espectacle a l’entorn de la història del swing. Uns arranjaments musicals molt acurats que projecten tota la riquesa musical d’una banda que pretén emular les grans bandes de l’època daurada del swing.

Marc Riera, veu i guitarra; Joan Molina, bateria; Gerard Cuní, contrabaix; Martí Mitjavila, saxos baríton i alt i clarinet; Albert Abad, saxo alt; Guillem Vernis i Joan Subirats, saxo tenor; Oriol Codina, clarinet; Jaume Grau, Oriol Cruz i Guillermo Calliero, trompeta; Gil Casals, Vicent Pérez i Víctor Colomer, trombó; Marc Vernis, piano.

Laia Molins, claqué

Héctor Artal i Sònia Ortega, ball swing