Presentació CARNAVAL 2020

1r acte del Carnaval de Terra Endins 2020


En escena el 01 de febrer

Aproximadament un mes abans de l’inici del Carnaval de Torelló té lloc la seva Presentació. Amb els anys i conscients del gran interès que despertava l’esdeveniment, el que aleshores era un mer formalisme s’ha convertit en una representació escenificada.

D’una forma desinhibida, esbojarrada i defugint del convencionalisme, l’Associació Carnaval de Terra Endins (ACTE), els Deixebles de Sant Feliu i el Col·lectiu Pullassu, com a entitats organitzadores del Carnaval de Terra Endins, desvetllen les principals activitats i novetats del Carnaval.

El fil conductor de la Presentació és la recuperació del Falatell de les mans de les autoritats locals. Aquesta vara màgica, el Falatell, té el poder d’il·luminar-se i així designar la persona que reencarnarà la successió del rei o reina Carnestoltes, qui serà responsable de dissoldre el Ple municipal i proclamar la República de la Barrila. Des d'aquest moment s'imposa la rauxa i la disbauxa i comença la celebració del Carnaval de Terra Endins.

 

Tota la informació a carnavaltorello.cat

Fotos: Arnau Jaumira (2019)

RETRANSMISSIÓ de la presentació

A causa de la rapidesa en què s'han esgotat les més de cinc-centes localitats disponibles del Teatre Cirvianum, es posen a la venda 200 entrades per tal de veure la retransmissió de la presentació, en rigorós directe des del Cinema El Casal (pl. Nova, 14).

Veniu a gaudir d’aquesta retransmissió de la presentació amb la mateixa energia que podríeu trobar al teatre. El cost de l’entrada és de 2€ i d’igual forma que en la presentació el piscolabis també serà al final!