REGGAE PER XICS

The Penguins


En escena el 27 de febrer

L'Associació Carnaval de Terra Endins (ACTE) presenta Reggae per Xics

Malgrat que el Carnaval s’hagi ajornat fins a finals de març, el grup The Penguins ens ajudarà a fer menys llarga aquesta espera i ho farà per presentar el seu nou treball, Quadern de Bitàcola, el 5è projecte de Reggae per Xics, adreçat a públic familiar.

Quadern de Bitàcola s’inspira en les aventures oceàniques del capità Nemo d’amunt del Nautilus o les peripècies contades per Hergé a Tintin.

A bord del Calipso ­–en record del gran oceanògraf Jaques-Yves Cousteau–, The Penguins ens conviden a viure tot un seguit d'aventures extraordinàries, on descobrirem la riquesa de la fauna i la flora oceànica, i també les conseqüències medi ambientals de viure en una societat productiva, encara incapaç de gestionar els seus residus.

Una aventura que anirà acompanyada dels sons jamaicans més genuïns de la banda i amb un repertori que combina temes propis amb altres cançons típiques del repertori tradicional català.

Per sobre de tot, però, l'emoció d'una inoblidable experiència col·lectiva, amb la companyia i l'amistat com a teló de fons, tan necessàries per arribar a bon port després d'aquesta llarga travessia a bord d'un vell vaixell, que tot i un xic atrotinat, encara és capaç de solcar mars, superar tempestes, esculls i onades gegants. Tot un Quadern de Bitàcola a ritme de Reggae!

 

A més, a partir de les 17 h, totes les persones que vinguin disfressades tindran BERENAR gratuït a la plaça Nova.