TOT EL QUE PASSARÀ A PARTIR D’ARA

Teatre LLIURE - NIL CARDONER


En escena el 27 d'octubre

TEATRE

Us espectacle que corprèn, amb en Nil Cardoner que broda el personatge.

L’Èric té setze anys i aquesta dada li resulta sorprenent: “Com puc ser tan jove i sentir-me tan profundament esgotat?” Això és el que pensa aquesta nit mentre mira la tele amb les vambes posades i el mòbil a sobre de la panxa. D’aquí a pocs minuts rebrà un missatge: “Vine ara. Si vols acomiadar-te del pare has de venir ara.”

La directora Glòria Balañà i Altimira i el dramaturg Joan Yago ens acosten a la vivència de la malaltia i la mort des dels ulls d’un adolescent. La pèrdua d’un pare coincidint amb el moment de construcció de la identitat i el descobriment de les implacables normes del món. Els records, els projectes, les converses difícils i, sobretot, les converses que ja no podrem tenir. Els amics, la família (el que significa realment ser família) i també l’abisme insondable de tot el que passarà a partir d’ara. Dalt de l’escenari, un viatge nocturn a través de la ciutat, una cursa desesperada per arribar a temps, un tros de vida tempestuós, però profundament humà i ple de llum.

 

Dramatúrgia: Joan Yago

Direcció: Glòria Balañà i Altimira

Intèrpret: Nil Cardoner

Músics: Víctor Hugo Ballesteros, Marco Tulio Palacio, Juan Carlos Riaño

Espectacle nominat als Premis Butaca 2023 en les categories de: millor muntatge, millor actor, millor text i millor direcció.