TRAVY

Una producció de Teatre Lliure


En escena el 02 d'octubre

Una trobada familiar atípica, hilarant i alhora commovedora. Un grandiós espectacle.

Un espectacle de clowns 100% familiar en el qual cadascú s’interpreta a si mateix. Travy és una oda al teatre a càrrec d’una estirp que porta les arts escèniques gravades  a l’ADN.

Un adeu com a salutació. Un forat al budell. Podríem posar una mica més de música, si us plau? La càrrega que suposa no marxar mai del clan i no veure’s un mateix a fora és insostenible. Caminarem entre el desordre. Perquè això és un caos. Ens taparem els ulls durant la caiguda perquè caurem. Tots quatre. Serà un últim intent. Cremarem el piano de casa i des de les golfes del cervell farem un pas. Un salt. Un ocell en flames. Una maleta amb potes. Un monstre ineludible. Un udol nocturn que fuig per un racó. Anirem endavant amb la festa per funeral.

Amb la celebració d’un incendi. Ens trobarem a faltar? Bona pregunta. Mira’ls: posen el xou davant d’un canó. S’agafen de les mans per travessar les cendres. És l’hora. “Ei, tu, ens espera un regal, allà darrera?” Potser es fa fosc. “Mama? Som una papallona fugint d’un incendi. Papa, si no riuen, em moriré?”

 

Direcció: Oriol Pla Solina

Intèrprets: Diana Pla, Oriol Pla, Quimet Pla i Núria Solina