Celebració fi de temporada

Còctel de celebració de tancament de temporada

El proper dissabte 11 de maig, al Teatre Cirvianum, tanquem la primera temporada d'aquest 2019. És per aquest motiu, i perquè estem contents de com ha anat i satisfets del públic que tenim, que volem celebrar la fi de temporada amb un còctel per a tots els assistents a l'espectacle Calma!, de Guillem Albà, que es representarà el mateix dia a les 9 del vespre. 

Al còctel, que tindrà lloc al finalitzar l'espectacle, comptarem amb la presència de l'artista (actor, clown, creador, directora, guionista...) Guillem Albà, amb qui podrem compartir les impressions de Calma! i molt més.

Aprofitem per comentar que la temporada acaba, però que després de la primera ve la segona (de setembre a desembre) i entremig, més coses:

  • El FESTUS, festival d'arts al carrer, els dies 5 i 6 de juliol, amb tot de propostes escèniques multidisciplinars innovadores. Podreu consultar la programació del festival al seu web (www.festusfestival.cat)
  • La Festa Major de Torelló, del 25 de juliol a l'1 d'agost, amb moltíssimes activitats per a tots els gustos i per a tots els públics, també amb propostes escèniques al carrer i al teatre. Podreu consultar tots els actes de la Festa Major de Torelló al web (www.festamajortorello.cat)

Us esperem aquest dissabte al teatre i pels carrers del Festus i entre el públic de la Festa Major, perquè la Cultura és vida i la vida s'ha de celebrar!