Nova programació amb accent femení (gener-maig 2020)

En els temps que corren,

en els que cal evidenciar més que mai les greus desigualtats de gènere(s),

en que es qüestionen drets que són innegociables,

en que cal visibilitat i rebutjar contundentment dia sí, dia també, qualsevol  tracte injust, vexador o violent,

en que cal reforçar i promoure des de tots els àmbits l’empoderament de les dones,

com a teatre públic, al servei de tota la societat, ens proposem afegir-nos, des de l'escenari, en aquesta lluita continuada.

 

En aquest sentit, en la nova programació que presentem per la primera temporada del 2020, hem  procurat oferir-vos una programació el màxim de paritària i, a més, afegir-hi regularment alguna proposta que des de l'àmbit artístic reivindiqui i evidenciï el paper fonamental de les dones en les arts escèniques.

Aquests són els espectacles referents que  podeu trobar: 

 

LES IMPUXIBLES i CARLA ROVIRA presenten AÜC el so de les esquerdes 

Diumenge, 12 de gener, a les 6 de la tarda

Aüc té una voluntat política clara d’acarar els espectadors i espectadores al que és invisible, de fer audible el que ningú no vol sentir, per sortir-ne enfortides, qüestionades, amb ganes –finalment– de parlar.

La violència sexual s’explica en totes les primeres persones que la viuen. És invisibilitzada per desconeixement, connivència o horror. És diversa i molt més extensa del que volem imaginar.

 

ADA VILARÓ presenta 360 GRAMS

Dissabte, 8 de febrer, a les 9 del vespre

Amb només un pit el cos no deixa de ser bell.

Quan la vida et parteix en dos es desplega davant teu l’oportunitat de travessar el dolor i redescobrir el misteri de la bellesa. Una bellesa política que combat la superficialitat i desafia els estereotips. Una bellesa que és el que és, amb la seva diferència. Una veritat que abraça i estima la vida.

 

SOL PICÓ presenta ONE - HIT WONDERS

Dissabte, 15 de febrer, a les 9 del vespre

Una dona que decideix despullar-se davant nostre, escollint com a teló de fons la seva carrera artística, recorrent les seves pors, els seus grans èxits, els desitjos no complerts, els seus amors i desamors… enfrontant-se al fotut pas del temps

 

Cia. PEPA PLANA presenta VEUS QUE NO VEUS

Dissabte, 7 de març, a les 9 del vespre

Espectacle programat amb motiu del DIA INTERNACIONAL DE LES DONES

A partir dels anomenats números clàssics, ja va sent hora que algú hi posi la versió en femení. Com canvien i quin significat agafen quan es juguen des de dues pallasses en comptes de dos pallassos?

Una reclamació clara a la invisibilitat femenina a l'escenari.