Nova programació!

Després d'una primavera i un estiu marcats per la pandèmia de la covid-19, que va tocar de ple el món de la Cultura i especialment les arts escèniques, arranquem de nou temporada al Teatre Cirvianum.

La pandèmia no ens ha deixat, i l'àmbit cultural continua essent un dels més afectats; precisament per això necessitem sobreposar-nos, tan a nivell professional del sector com a nivell individual de les persones que gaudim i ens alimentem de la Cultura.

És evident que la nova temporada ve condicionada per les mesures preventives i de seguretat que marquen les autoritats, per a la protecció davant la propagació de la covid-19, i en aquest sentit, des del Cirvianum es posaran tots els mitjans per poder tirar endavant la programació d'aquesta tardor, sempre d'acord amb les directrius sanitàries. El més destacat és la reducció del 50% de l'aforament de la sala.

Esperem que entre tots sabrem retornar a gaudir de les arts escèniques. Comptem amb la vostra col·laboració per fer de la cultura encara més segura.

TORNEM-HI?