Presentació de la nova temporada

Presentació de la temporada gener-maig 2019

Aquest dilluns, 14 de gener, va tenir lloc la presentació als mitjans de la programació de la primera temporada 2019 (gener-maig) del Cirvianum, en la qual hi ha molts espectacles a destacar.

En l'acte es va comptar amb la presència d'alguns protagonistes de la temporada:

El músic torellonenc Santi Carcasona, que el proper dissabte 19 de gener presenta el nou disc de Pësh, "Too many universes but mine", (Petits Miracles 2018), va confessar que era tot un privilegi i alhora un risc estrenar al Cirvianum (a casa); Carcasona també va tenir paraules d'elogi per a l'artista Clara Peya que el 22 de febrer ens presentarà el seu nou treball Estómac.

L'humorista Peyu, acompanyat del director teatral Joan Roura que dirigeix el seu útlim espectacle "Col·loqui", va destacar que també es pot estrenar fora de Barcelona i que el nou espectacle vol ser una tornada a l'artesania del teatre, el teatre de tota la vida, i una defensa a la llibertat d'expressió. Per la seva banda, Joan Roura va voler posar en valor la faceta d'actor que hi ha darrera l'humorista que tots coneixem. 

A més de la presentació de la programació, Pep Tines, cap de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Torelló, va explicar que el Cirvianum continua apostant pel programa l'Escola de l'Espectador, des el qual ja s'estan preparant accions vinculades a alguns espectacles d'aquesta temporada.