KABUKI: un espectacle per a nadons

Escola Municipal de Música de Torelló


En escena el 24 de febrer

Colors, confeti, banderoles, serpentines…. Kabuki és un còctel de sons, melodies i cançons que ens permetran viatjar més enllà del que som capaços d’imaginar. Violí, guitarra, trompeta, clarinet, contrabaix i percussió són el nostre mitjà de transport. Esteu preparats? Doncs que comenci la festa! 

La pedagoga Maria Montessori anomenava “període sensible” aquell moment de la vida on els infants mostren una atracció irresistible per certes activitats que passen a l’entorn, i on enfoquen tota la seva atenció, interès i força. En aquesta fase el cervell dels nadons treballa sota una gran activitat neuronal, absorbint tot allò que veu, escolta, olora, toca i tasta; i aprèn a identificar els punts de referència i les estructures que l’ajudaran a orientar-se en el món que l’envolta.

KABUKI és un espectacle de nova creació que l’escola de música ha desenvolupat amb l’ajuda de l’educadora i especialista en educació musical en edats primerenques Alba Pujol, i té l’objectiu d’aportar estímuls sonors i visuals contrastats en un ambient musical ric i variat en format concert. 

Com deia el pedagog Edwin Gordon, les persones som musicals des del naixement, per això, és important oferir músiques variades, contrastades i de diferents estils i èpoques des de ben petits, perquè les criatures tinguin un espectre i bagatge musical ampli.

En aquest concert convidem el proper 24 de febrer al matí, als infants i les famílies d’I1 de les llars d’infants de Torelló per gaudir d’un espectacle al Teatre Cirvianum que busca el gaudi de la música compartida entre nadons, famílies, músics i educadores. En aquest concert, el públic es disposa a l’escenari, envoltant els músics, en una experiència sensorial de proximitat, sense butaques ni intermediaris.

Més informació al web de l'Escola Municipal de Música de Torelló