PETER i WENDY

Nou69 Teatre, Grup Xarxa Torelló i Cia Loropardos


En escena del 23 de setembre al 01 d'octubre

TEATRE / ESCENA LOCAL / ESTRENA

Una gran aventura col·lectiva dels grups de teatre locals, cridada a volar molt alt

El Nou69 Teatre, el Grup Xarxa Torelló i la Companyia Loropardos, s’uneixen, per primer cop, per crear un espectacle de gran format.

Els germans Darling, una freda nit d’hivern, reben la visita de Peter Pan i la seva inseparable amiga Campaneta, que els convidaran a viatjar fins al País de Mai Més per viure mil aventures al costat dels Nens Perduts, envoltats de sirenes, indis i una colla de divertits i sanguinaris pirates capitanejats pel terrible i poderós James Garfi.

Les tres companyies teatrals de Torelló s’han unit per crear una nova adaptació del clàssic que tots coneixem, com mai l'havies vist.

Peter i Wendy parla del pas de la infantesa a l’edat adulta i del poder de superar les nostres pors acompanyats de la gent que estimem. Però sobretot, el projecte parla de l’amor cap als nostres amics i familiars i de la importància que tenen les persones que ens envolten en les decisions que prenem al llarg de la vida. De la força i de la màgia que envolta l’amistat.

Amb un equip humà de gairebé una setantena de persones, l’espectacle està pensat des dels inicis perquè dels més menuts als més grans de casa s’ho passin bé i puguin gaudir d’un espectacle on busquem sorprendre constantment l’espectador amb una escenografia cuidada fins a l’últim detall, un modern disseny d’il·luminació, una banda sonora creada especialment per al projecte amb cançons cantades en directe, personatges volant pel teatre, una caracterització i un vestuari totalment vius i amb moltíssima personalitat i amb la interpretació del talent teatral local. Per aconseguir tot això ens envoltem d’un equip artístic i tècnic on hi ha una mescla de professionals del sector i de gent amateur amb moltes ganes de participar i aprendre.