Presentació del Carnaval de Terra Endins 2023

ACTE, Deixebles de Sant Feliu i Col·lectiu Pullassu


En escena el 28 de gener

Aproximadament un mes abans de l’inici del Carnaval de Terra Endins té lloc la Presentació. Amb els anys, i conscients del gran interès que despertava l’esdeveniment, el què era un mer formalisme s’ha convertit en una representació escenificada.

D’una forma desinhibida i defugint del convencionalisme l’Associació Carnaval de Terra Endins (ACTE), Deixebles de Sant Feliu i el Col·lectiu Pullassu com a entitats organitzadores del Carnaval de Terra Endins desvetllen les principals activitats i novetats de l'esdeveniment.

El fil conductor de la Presentació és la recuperació del Falatell de les mans de les autoritats locals. Aquesta vara màgica, té el poder d’il·luminar-se i així designar la persona que succeirà el Rei o la Reina Carnestoltes, la qual serà la responsable de dissoldre el Ple municipal, proclamar la República de la Barrila i començar la celebració del Carnaval de Terra Endins.

 

Per a més informació a podeu visitar la web del Carnaval: www.carnavaltorello.cat

*A causa de la gran quantitat de col·laboradors i entitats que formen part del Carnaval de Terra Endins, es posen a la venda solament al voltant de 350 entrades; la resta queden reservades per compromisos de l'organització.

*Cada persona podrà comprar un màxim de 4 entrades.

*Les persones interessades en comprar entrades reservades per a mobilitat reduïda s’han de posar en contacte amb el teatre Cirvianum, per telèfon al 93 8959 55 06 o bé c/e cirvianum@ajtorello.cat, abans del dimecres 25 de gener, a les 12 del migdia. A partir d’aquell moment s’alliberaran les butaques.

*L'organització disposa de localitats limitades per a premsa. Abans del dimecres 25 de gener, a les 12 del migdia podeu adreçar-vos a info@carnavaltorello.cat i reservar un seient, tot indicant el mitjà que representeu.