*SUSPÈS* - SONS DE CASA NOSTRA

Cor de noies de l'Orfeó Català


* Espectacle suspès per causes alienes a l'organització *

 

Amb Sons de casa nostra, el Cor de Noies de l'Orfeó Català presenta una proposta de música escrita íntegrament per autors catalans, els d'ahir i els d'avui.

El programa s'obre amb E. Morera, P. Casals i X. Montsalvatge, amb un repertori des d'allò més patriòtic a allò que beu d'aliances (i enriquiment cultural) entre cultures, passant per l'espiritualitat del Nigra sum (l’única peça sacra del concert).

El segon bloc del concert el protagonitzen Josep Vila i Casañas, Xavier Sans i Xavier Pastrana, compositors i directors en actiu, que ja fa anys que escriuen i amplien el repertori per a cors.

Per acabar, un bloc protagonitzat per noves (i potents) generacions de compositors que s'estan fent lloc al panorama musical català. Andreu Diport i Joaquim Badia són els guanyadors del recent certamen de composició de la FCEC; Josep Ollé, compositor tortosí de qui s’interpreta un preciós arranjament d'una cançó popular catalana. I per coronar el concert, Les trompetes de la mort, de Marc Timón, que arriba a Torelló en una versió per a cor i piano.

I si aplaudiu molt, un bis que us portarà a la nova cançó.

Direcció: Buia Reixach i Feixes

Piano: Maria Mauri

Intèrprets: Cor de Noies de l’Orfeó Català