Cantata La Clika

Cases de la música


En escena el 08 de maig

Espectacle final de La Clika, amb l'actuació dels nens i nenes que han preparat el repertori durant tot el curs escolar per cantar amb la banda La Clika en directe.

En Roc, la Mel, la Shui, l’Aran, en Tomàs, la Reel, en Massin, la Lola, L’Aissatou i la Neu són els personatges de La Clika. Els encanta jugar després de l’escola i fer ple d’activitats, ho fan tot plegats! Els encanta cantar i ballar les cançons de La Clika amb els nens i nenes de primària de les escoles de Catalunya, tot fomentant l'autoestima, l'amistat, la diversitat, l'ecologisme o la igualtat degènere.

La banda de la Clika ha arribat per a interpretar, amb els nens i nenes de la zona, el repertori d’ 11 cançons de música moderna composades per membres dels grups Xiula, Gertrudis o XerrameQ; una descàrrega d’energia i alegria que contagiarà al públic, que de segur surt cantant les cançons!

 

La Clika és un projecte impulsat per les Cases de la Música la qual compta amb un recorregut de més de vint anys treballant en el sector musical, en els àmbits de la formació, creació, participació i concerts. Un projecte sociomusical sense afany de lucre amb la coparticipació de la Generalitat de Catalunya, Diputacions, Ajuntaments i empresesculturals catalanes.