CLARA PEYA - Estómac

Clara Peya presenta el seu nou treball "Estómac" | Categories d'esdeveniments


En escena el 22 de febrer

Un viatge musical i visceral a la recerca de l’amor en la seva essència més bàsica

Premi Enderrock a Millor disc de l'any (2018)

Vuitè disc de la pianista i compositora Clara Peya que, a cavall del jazz, el pop i l'electrònica – i seguint la recerca feminista iniciada amb “Oceanes”  (Temps Record, 2017)–, busca desconstruir la idea de l’amor romàntic tal com l’entenem (o ens han fet entendre).

Després d’haver escrit més de 300 cançons al llarg de la seva carrera musical, la Clara es pregunta per què i de quina manera necessita cantar aquest amor.

Estómac neix i creix fruit de la llarga i compromesa carrera de la Clara Peya i de la relació amb el seu company creatiu Vic Moliner, i dels molts escenaris ja trepitjats amb una banda de músics molt lliures i expressius que reinterpreten en cada ocasió una música sempre viva.

Estómac és un viatge visceral a la recerca de l’amor en la seva essència més bàsica, un pont entre el cor i les entranyes, un disc que obre possibilitats de canvi mitjançant l’escolta.

 

Música, lletres i piano: Clara Peya

Intèrprets: Magalí Saré, veu; Vic Moliner, contrabaix; Andreu Moreno, bateria i percussions; Dídak Fernández, percussions i electrònica