GEORGE KAPLAN

Una producció del Nou 69 Teatre de l'obra de Frédéric Sonntag


En escena el 18 juny

Un grup d’activistes clandestí, sense cap identitat reconeixible, es reuneix per engegar un projecte que posi en evidència la deriva del sistema cultural i mediàtic d’occident.
Un equip format per alguns dels guionistes i creadors de ficció més prestigiosos del món treballa, per encàrrec de no se sap qui, en l’elaboració d’un relat capaç d’oferir respostes a l’actual esfondrament del sistema de valors occidental.
Un important grup de poder (una mena de govern a l’ombra que reuneix personalitats dels mitjans de comunicació, la indústria, la política i les finances) estudia amb caràcter d’urgència com fer front a una insòlita amenaça que posa en perill les bases del nostre sistema.

El nom de George Kaplan circula, enigmàtic i punyent, per entre les parets d’aquestes tres reunions.

 

George Kaplan és una obra moderna sobre les relacions entre el poder i la ficció, la política i l’espectacle, la societat i els seus propis mites. Una història enigmàtica sobre conspiracions i teories conspiratòries.

És possible canviar el món? O està tot tan controlat que fins i tot la revolta està planificada?  De vegades sembla que la política i l’economia estiguin dictades pels guionistes de Hollywood, però també podria ser que entre els grans relats de la ficció contemporània s’hi amaguin consignes revolucionàries.

 

Producció: Nou 69 Teatre

Autoria: Frédéric Sonntag.

Traducció: Carles Batlle.

Intèrprets: Judit Quintana, Laura Domènech, Jordi Pla, Guillem Rico, Eduard Pujol.

Espai escènic: Gerard Mas.

Projeccions: Marc Ruiz.

Espai sonor: Carles Santigosa.

Comunicació: Marc Casanova, Marc Tienda i Arnau Jaumira.

Fotografia: Arnau Jaumira i Marc Tienda.

Disseny gràfic: Marc Tienda.

Agraïments: Pau Vila, Pau Montero, Cultura Torelló, Teatre Cirviànum.

Direcció: Dobrin Plamenov.