GERMANS DE SANG

Nou 69 Teatre


En escena el 09 d'octubre

A resultes de l’èxit obtingut la tardor passada es torna a reposar aquest espectacle produït amb motiu del 50è aniversari del grup, Nou 69 Teatre.

Blood Brothers (Germans de sang) és un espectacle de teatre musical que va estar 21 anys en cartell al West End de Londres i que encara avui, 36 anys després de l’estrena, tots i cada un dels temes que apareixen al text de Willy Russell són problemes socials que ens trobem a la societat on vivim.

Una història de germans, marcada per les diferències de classe, la família, l’atur, la crisi econòmica, la desigualtat, la superstició, les drogues, els crims, l’amistat, la falta d’oportunitats... Són trames que Willy Russell, un autor més que reconegut, va teixir meticulosament per al llibret d’aquest espectacle que ens explica una història de dos germans nascuts del mateix cos però ben distants.

Direcció: Antoni Font-Mir

Ajudant de direcció: Marc Casanova

Direcció musical: Eva Mayo

Intèrprets: Laura Domènech,  Marc Casanova, Guillem Rico, Jordi Cuesta, Andrea Alfredo, Eva Mayo, Xevi Lozano, Antoni Font-Mir

Cor, nens, gent a l’atur i veïns: Eli Blanch, Maria Blanch, Carles Araque, Maria Saladich, Laia Puig, Judit Fabregó, Judit Quintana.