Les noies de Mossbank Road

Una enginyosa tragicomèdia escrita, dirigida i interpretada per dones que tracta amb humor sobre l’amistat, l’amor, la solitud i sobre allò inevitable de la vida


En escena el 20 de maig

Aquesta història ens parla de l’amistat sorgida en un espai de llibertat com és un pis d’estudiants. Aquí, les protagonistes, entre els 18 i els 19 anys, faran l’”estirada” juntes i descobriran qui són per primera vegada. Tot allò que compartiran serà tan pur, tan autèntic, que les marcarà de per vida.

Tot i les seves diferències, la Di, la Viv i la Rose acabaran transformant aquesta casa en una nova llar i totes tres formaran una nova família. En aquesta època, construiran a Mossbank Road el que serà ja per sempre el seu refugi, on sembla que res dolent no els pot passar.

La cara més fosca de la vida, però interromprà aquest paradís en què s’ha convertit Mossbank: un fet inesperat les afectarà profundament fins al punt que, a partir d’aleshores, marcarà les seves decisions i determinarà el seu futur.

L’etapa d’estudiants té data de caducitat i Mossbank deixarà de ser un lloc físic per convertir-se en un espai interior que les acompanyarà sempre.

Direcció:
Sílvia Munt

Intèrprets:
Clara Segura, Marta Marco i Daniela Feixas (substitueix Cristina Genebat)